Zdravím pánové nějak se nám to tu nakupilo tak to vemu od člena xxx.
Ano příspěvek byl smazán,děkuji za upozornění že Litomyšl není okres opravdu není a také jsem to hned opravil.No a teď druhá stránka věci promiň ale tvůj příspěvek hned po zaregistrování a ještě hned něco kritizovat stylem bez háčků a čárek no nevím ale měl by sis zapnout opravování chyb.
Podle mně je horší psát s hrubkami než se splést a napsat že Litomyšl je okres.
No a teď k Petrovi:Opravdu mně to nebaví se tady hrabat v bahně co kdo proč.Jasně že kopu za tento klub a věřte že bude mít se mnou potíže ten kdo se bude snažit špinit tento klub a jeho členy.Ano byla tam tečka jenže opravdu to nešlo vydržet na to nereagovat.
Teď k Maršounovi-Mezi mnou a ním se už jedná o takovej sport.Jen mně mrzí když s ním mluvím mezi čtyřmi očima tak říká něco jiného a potom píše také něco jiného.
A na závěr KarlosVW :Nevím o co ti jde,když jsem byl u vás v klubu a poukazoval na věci které se mi nelíbí dostal jsem několik SZ ve stylu vyhrožování Banem a tak dále.No a v jedné se objevilo založte si vlastní klub a své fórum a tam si pište ty své bláboli.
No a tak se stalo,musíš se s tím smířit že to tak je.Někdo to založil je to oficiální a kdyby tu bylo dalších padesát klubu tak s tím nic nenaděláš.
Prosím pro tvé příští příspěvky vol a važ slova na vašem klubu bys měl už Ban ono vlastně jak kdo že?????
Pěkný den vám všem,pro členy tohoto klubu nenechte si kazit náladu některými jedinci.